High Impact: Organisatie

High Impact is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Ambassade en Flanders House, Londen.

 

Flanders House, Londen

Flanders House is de Vlaamse Vertegenwoordiging in Londen, met als belangrijkste functie de promotie van Vlaanderen in het Verenigd Koninkrijk. Vlaanderen is het Nederlandstalig gedeelte van België met een eigen cultuur en traditie die het trots deelt met het Verenigd Koninkrijk.

 

http://www.flanders.be/london

 

De Nederlandse Ambassade in het Verenigd Koninkrijk, Londen

Duizenden Nederlanders hebben zich gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Zoals de Vlaamse is de Nederlandse gemeenschap goed geïntegreerd in de Britse maatschappij en werkt ze nauw samen met het Verenigd Koninkrijk.

 

http://www.netherlands-embassy.org.uk/

 

High Impact Literatuur Consultants

 

Vlaams Fonds voor de Letteren, Antwerpen

 

http://www.flemishliterature.be

 

Nederlands Letterenfonds, Amsterdam

 

http://www;letterenfonds.nl/en/

 

Rosie Goldsmith is een journalist gespecialiseerd in kunst en actualiteit in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Ze heeft meer dan 20 jaar voor de BBC, ze heeft BBC programma's gepresenteerd zoals 'Front Row', 'Open Book', 'Profile', 'A World In Your Ear' en 'Crossing Continents'. Ze is de voorzitter van de European Literature Night in het Verenig Koninkrijk sinds de oprichting in 2009, runt het onafhankelijke European Literature Network en is voorzitter, curator en promotor van kunsten en literaire evenementen in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.

 

Nick Chapman is een producent van literaire evenementen en heeft ervaring opgedaan in het werken met internationale en Britse auteurs voor de British Council en International PEN. In 2012 co-produceerde hij de Poetry Parnassus UK Tour en evenementen voor de Europese Commissie met Speaking Volumes Live Literature Production.

 

 


Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen